03.06.2010 - P ČR: Mise v Chorvatsku

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Policie České republiky: Mise v Chorvatsku


Policejní prezidium České republiky oznámilo, že se i letos chystají příslušníci Policie České republiky do Chorvatska.


Čeští policisté se letos, jakožto i loni, budou zabývat podporou "podpora velitelských a koordinačních center zejména zajišťováním rychlé a přesné výměny informací." Do Chorvatska se chystá 16 policistů a hlavní náplní jejich práce bude pomoc českým turistům cestujících do Chovatska.


"Čeští policisté budou umístěni v Omiši ve Splitsko-dalmatském regionu a letos nově i v Šibeniku v Šibensko-kninském regionu. Službu v Chorvatsku nastoupí 1. července. Do konce prázdnin se bude střídat 16 policistů a policistek ve čtyřech turnusech, vždy po dvou v jednotlivém regionu."


Do Chorvatské republiky budou vysláni policisté z dalších evropských zemí, a nově z Polska a Bavorska.


Účast Policie České republiky vyplývá z Memoranda, které bylo podepsáno i náměstkem policejního prezidenta pro vnější službu plk. Mgr. Ing. Ivanem Bílkem v polovině měsíce května.



Zdroj:
www.policie.cz
URL : https://www.valka.cz/03-06-2010-P-CR-Mise-v-Chorvatsku-t97567#361594 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more