POMOC při identifikaci uniformy

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Zdravím všechny příznivce historie. Potřeboval bych osvětlit jednu věc a to kam zařadit uniformu tohoto typu je to standardní německá uniforma důstojnického typu, černé barvy odznak orla (žádná nášivka) umrlčí lebka dole možná odstraněna. Klopy lemování. Výložky u krku také odstraněny pouze černé pole s bílým lemováním. Levý rukáv nášivka s německým textem ve švabachu. (Bohužel text nečitelný)+ 1 náramenník.na pravém rameni který je v příloze příspěvku. Čepice důstojnická červené lemování. Vypadá to na uniformu SS. Ale to co mne zajíma je jedna zvláštnost!!!! Ta unforma měla na rukávu 3 červené obrácené V !!! Byly tenké a všité. Ne ty klasické Rank chevrony co jsou bílé a do tvaru V, ale obrácené tři 3 ve tvaru obráceného V. Už jsem hledal všude možně, ale nenašel jsem ani ň!!!! Setkal se s tím někdo? Foto bohužel nemám.
URL : https://www.valka.cz/POMOC-pri-identifikaci-uniformy-t92553#346574 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more