Značky a kódy výrobců nábojů

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Právě se objevila kniha která by zřejmě neměla chybět v knihovničce nikoho kdo se zajímá o zbraně a náboje. Protože jde o opravdu žhavou novinku, která právě vyšla a je vydána jen v malém nákladu doporučuji neváhat a objednat si ji včas.
Kniha má formát A4, 208 stran a více než 2200 vyobrazení s kódy a značkami výrobců dále pak seznamy katalogových čísel některých firem, slovník zkratek v řadě řečí (samozřejmě zkratek užívaných v souvislosti s náboji a na nábojích) Součástí knihy je i CD s fotografiem (více než 3000) reálných značek. Lze tedy říci že jde o počin v naší řeči dosud neexistující a panu Suchánkovi který knihu napsal a vydal mohu jen poděkovat. Protože i cena (kolem 350,-Kč ) je velmi přiměřená, doporučuji ji vaší pozornosti. já osobně jsem si ji objednal na adrese : www.juchal.estranky.cz
jakmile ji budu mít doma (a když na to nezapomenu Smile ) budu vás informovat blíže.
URL : https://www.valka.cz/Znacky-a-kody-vyrobcu-naboju-t89116#332018 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Diky Bitaxovi za avízo a protože již mě došlo upozornění na platbu, (a už jsem zaplatil) tak si dovolím upřesnit platební podmínky :


a) dobírkou – i s poštovným a balným celkem za 375,-Kč (kniha + poštovní dobírka+obálka)


b)předchozí platbou na účet - s následným zasláním doporučeně za 345,-Kč (kniha + doporučená zásilka+obálka).


Očekávám jí tedy každým dnem a až přijde hned dám vědět.
URL : https://www.valka.cz/Znacky-a-kody-vyrobcu-naboju-t89116#332021 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Přátelé
díky za zájem, knih je zatím (relativně) dost. Jen mějte strpení s posíláním - Česká pošta má snad na každé pobočce děsné fronty, no a občas také musím do práce.
Do ježíška ale uspokojím snad všechny...
J.S
URL : https://www.valka.cz/Znacky-a-kody-vyrobcu-naboju-t89116#332244 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more