06.11.2009 - Návštěva srbských studentů u Vojenské policie

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Hlavní velitelství Vojenské policie přivítalo v úterý 3. listopadu 2009 studenty Vojenské akademie v Bělehradě.


Návštěvu připravila sekce obranné politiky a strategie Ministerstva obrany ČR v souvislosti s tím, že zastupitelský úřad České republiky v Bělehradě vystupuje současně jako Kontaktní ambasáda NATO v Srbsku. Cílem tohoto konceptu, který vznikl na začátku 90. let 20. století, je podporovat vztahy NATO s partnerskou zemí a všestranně je rozvíjet.


Bohatý týdenní program návštěvy studentů srbské Vojenské akademie v České republice zahrnuje i návštěvu historického centra hlavního města Prahy nebo Armádního muzea Žižkov a pokračuje návštěvou Univerzity obrany v Brně a Vojenské akademie ve Vyškově.






http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15283
URL : https://www.valka.cz/06-11-2009-Navsteva-srbskych-studentu-u-Vojenske-policie-t89100#331883 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more