18.06.2009 - Asociace vojáci společně jsou respektovaným partnerem MO

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

V Hlavním sále Ministerstva obrany ČR se ve čtvrtek 18. června 2009 za přítomnosti předních představitelů resortu obrany konal v pořadí třetí sněm Asociace vojáci společně.


Asociace vojáci společně sdružuje dvanáct organizací se vztahem k armádě a vojenským aktivitám. Stěžejní činností asociace je společně realizovat cíle spočívající v zabezpečování aktivit jednotlivých sdružených organizací a v jejich vzájemné spolupráci. Veškeré úsilí je směřováno k podpoře obrany státu a vytváření prostředí pro zpětnou vazbu užitečnou pro resort obrany i občany České republiky.




http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=14367
URL : https://www.valka.cz/18-06-2009-Asociace-vojaci-spolecne-jsou-respektovanym-partnerem-MO-t85619#316642 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more