22.04.2009 - Reakce na články v MFD o jednotce SOG ze serveru MO ČR

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Reakce na články v MFD o jednotce SOG ze serveru MO ČR


Podle Ministerstva obrany České republiky bylo toto způsobeno selháním velení SOGu ve všech stupních.


Nový náčelník vojenské policie má za úkol od ministryně obrany sjednat okamžitý pořádek v jednotce a vymezit její působnost.


Více na http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=13931
URL : https://www.valka.cz/22-04-2009-Reakce-na-clanky-v-MFD-o-jednotce-SOG-ze-serveru-MO-CR-t84244#309467 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Myslím, že to, na co odkazuješ jako na nové skutečnosti (a ony to skutečnosti ve skutečnosti nejsou - jen a znovu něčí prohlášení) už tady Martin Smíšek odkazoval dříve. Šimone, vytváříš "nelogickou smyčku"...
A tady je vyjádření velitele VP, pokud se nepletu, dřívějšího šéfa Inspekce MO: www.novinky.cz
Samozřejmě si uvědomuji, že to není nic jiného, než opět něčí prohlášení, ale na rozdíl od toho, co se psalo v médiích a co prezentovali páni redaktoři (bojují o co největší podíl z koláče "čtenosti") a politici (začala nám přece předvolební kampaň) včetně ministryně (v demisi - musí přece ukázat, že je sice neodborník, ale na svém místě)), je to prohlášení někoho, kdo do problému skutečně vidí (s velkou pravděpodobností).
URL : https://www.valka.cz/22-04-2009-Reakce-na-clanky-v-MFD-o-jednotce-SOG-ze-serveru-MO-CR-t84244#309468 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more