16.09.2008 - Ministerstvo zahraničí hledá experty pro rekonstrukční tým v Afghánistánu

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky vypisuje výběrové řízení na následující místa v PRT Lógar:
- expert v oblasti zemědělství;
- expert v oblasti stavebního inženýrství;
- expert v oblasti mediální;
- expert v oblasti bezpečnostní;
- projektový manažer;
- vedoucí týmu PRT;


Náplň činnosti a požadavky na kandidáty na tato místa naleznete kliknutím na jednotlivé pozice. Úspěšní kandidáti získají kontrakt na 12 měsíců s možností prodloužení. Odměna bude stanovena na základě odměn běžných pro civilní zaměstnance misí mezinárodních organizací.


Předpokládaný termín výběrového řízení: první týden v říjnu 2008 (po upřesnění termínu bude aktualizováno na této web stránce)
Předpokládaný termín vyslání: březen - květen 2009. (Vybraní zájemci musí počítat s tím, že zhruba 8 - 10 dní před výjezdem budou již plně vytíženi přípravou na odjezd a že po příjezdu do Lógaru se budou cca 14 dní překrývat se stávajícímu experty pro předání agendy a zachování kontinuality).
Uzávěrka přihlášek: 30. září 2008.


zdroj a více: www.mzv.cz
URL : https://www.valka.cz/16-09-2008-Ministerstvo-zahranici-hleda-experty-pro-rekonstrukcni-tym-v-Afghanistanu-t76034#280606 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more