10.09.2008 - Izrael zastavil zbrojný obchod s Gruzínskom

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Izraelská vláda z obáv zo zhoršenia vzťahov s Ruskom, zastavila akýkoľvek predaj vojenskej techniku do Gruzínska.






http://www.tasr.sk/24.axd?k=20080910TBB00045
URL : https://www.valka.cz/10-09-2008-Izrael-zastavil-zbrojny-obchod-s-Gruzinskom-t75846#279819 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Vážení,
stálo by za to zjistit, zda vývoz zbrojního materiálu je spojen s čistě politickou obavou z vyzbrojení Iránců ruskými zbraněmi, nebo zda izraelské obavy pramení z kalkulu, že v době kdy Rusko haraší zbraněmi je plavba po Černém moři velmi nebezpečná.


Další možností je, že již v Gruzii není vhodný přístav k vyložení těžšího materiálu, pokud si pamatuji tak Rusové okupují část pobřeží.
URL : https://www.valka.cz/10-09-2008-Izrael-zastavil-zbrojny-obchod-s-Gruzinskom-t75846#279876 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more