20.06.2008 - Letectvo USA neví, kde má tisícovku komponent jaderných zbraní

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Do amerického Kongresu dorazila zpráva z vyšetřování omylem zaslaných rozbušek jaderných hlavic na Taiwan a přeletu amerického bombardéru s ostrými jadernými raketami s plochou dráhou letu nad územím USA. Nad tato pochybení zpráva uvádí, že americké letectvo neví, kde se nachází přes tisící komponent jaderných hlavic, které má ve své evidenci. Zdroje uvádějí, že se komponenty přavděpodobně nedostaly do nepovolaných rukou, ale letectvo neví, kde jsou.


Zdroj : novinky.cz


Více : www.novinky.cz


(ps. v článku je mimo jiné uvedeno, že :


Citace :

Ministr obrany Robert Gates kvůli trvale klesajícím bezpečnostním standardům tento měsíc sesadil ministra letectva a náčelníka jeho štábu.



Co se vám na tom zdá divného ? Very Happy Very Happy
URL : https://www.valka.cz/20-06-2008-Letectvo-USA-nevi-kde-ma-tisicovku-komponent-jadernych-zbrani-t72988#258894 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

A toto je prosím armáda údajně nejdůvěryhodnější země na světě Very Happy .Myslím že máme adepta na druhého největšího ztráceče zbraní a jejich součástek na světe.
URL : https://www.valka.cz/20-06-2008-Letectvo-USA-nevi-kde-ma-tisicovku-komponent-jadernych-zbrani-t72988#258900 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more