Ukradené pevnosti - Lakosil,Svoboda,Čermák

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

UKRADENÉ PEVNOSTI - Fotoalbum československého lehkého opevnění
Jan LAKOSIL
Tomáš SVOBODA
Ladislav ČERMÁK


Cena 205,-(Aukro)
http://www.ukradene.ropiky.net/




Knihu mám objednánu, jakmile dorazí napíšu více,....


Oficiální text z Aukra


Fotoalbum je se svými přibližně 300 dobovými fotografiemi největší sbírkou snímků bývalého čs. lehkého opevnění z let 1936-1938 v knižní podobě, navíc se jedná z 99% o dosud nepublikované záběry. Většina fotografií je s vojáky Wehrmacht, která opevnění v roce 1938 obsazovala. Byla potlačena textová část na úkor obrazové, aby byl také mimo jiné zachován dojem starého fotoalba. Souběžně s vydáním této publikace vznikly i webové stránky (www.ukradene.ropiky.net), na kterých naleznete jednotlivé kapitoly a po kliknutí na fotografii naskočí karta objektu z databáze, pokud byl objekt identifikován, příp. jiné informace o snímku. Pokud se vám podaří určit některý neznámý objekt, můžete se o tyto informace podělit, ať už e-mailem nebo třeba prostřednictvím internetové diskuze na www.ropiky.net. Seznam kapitol: 1. Jižní Morava 2. Česká Kanada 3. Šumava 4. Plzeňská čára 5. Podbořansko 6. Krušné hory 7. Pražská čára 8. Liběchovská příčka 9. Lužické hory 10. Liberecko 11. Krkonoše 12. Náchodsko 13. Severní Morava a Slezsko 14. Slovensko a Podkarpatská Rus Resumé v N, A, P. Bunkr - bunkry - lehké opevnění - řopík - pevnosti - fotoalbum - německá armáda - Wehrmacht - WH
URL : https://www.valka.cz/Ukradene-pevnosti-Lakosil-Svoboda-Cermak-t63942#228298 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more