Churchill: The Hollywood Years (Fešák Churchill)

Churchill: The Hollywood Years (Fešák Churchill) na Filmopolis.cz

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.




Velký Hollywoodský magnát značně znejistí, když se mu donese zpráva, že hlavním hrdinou jeho nového letního válečného trháku, má být jakýsi obézní chlápek s doutníkem, který navíc válku vyhraje díky rozumu a logice. Kdo se na to sakra bude dívat? Koho zajímá nějakej obtloustlej buřt a jeho politický a strategický šarády v Evropě? hřímá magnát a producentům je jasné, že pokud se má film natočit, musí děj a obsazení projít radikálními změnami. Roli Churchila tedy ziskává nejnovější hollywoodská akční hvězda. Teď ještě trošičku připodobnit děj dnešnímu divákovi. Love Interest? Ano, to by mohla být ta princezna Margarette. Uděláme z ní super sexy kočku. Hlavně ať je pořád nadržená, to by mohlo zabrat. Komická figura? Co třeba tenhle chlápek? Ten s tím knírkem co má tak srandovní přízvuk a pořad mává pacičkou? Jak, že se jmenuje? Chaplin? Aha, to by šlo. Ten vypadá jak přirozenej srandista.


Koupit DVD na Filmopolis.cz
URL : https://www.valka.cz/Churchill-The-Hollywood-Years-Fesak-Churchill-t62103#223032 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more