Armáda Evropské unie - a úvodní slovo

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Armáda Evropské unie je alternativou pro ty, kteří se zajímají o historii a vojenství obecně, bez specializace.
Tato hodnostní skupina je pojímána volně, bez striktních pravidel a omezení. Hodnocena je celková činnost pro valka.cz a práce zaměřené tématicky na země Evropské unie.


Armáda Evropské unie má tři složky (výběr ze tří hodností): pozemní síly, letectvo a námořnictvo. Hodnosti jsou uváděny dvoujazyčně - anglicky a německy, takže vyhovují většině uživatelů (uvažuji i o české mutaci, bude záležet na názoru členů).





Tato hodnostní skupina je zajímavá hned z několika důvodů:
- Je to snad jediná armáda, která existuje pouze na papíře. Přesto, že její vznik byl odsouhlasen, ve skutečnosti neexistuje.
- Hodnosti jsou dvoujjazyčné
- ČR je vlastně jednou ze zemí, která by se na ní měla podílet...


Co nabízíme:
1. Cestování po celé Evropě
2. Rychlý služební postup v závislosti na vlastní iniciativě
3. Nepravděpodobné vojenské nasazení, takže zranění či úmrtí nehrozí.
4. Výběr ze tří složek - letectva, námořnictva i pozemních sil.
5. Žádné tématické úkolování. Pište si do jakých fór chcete a o čem chcete.
6. Mnoho vyznamenání a pamětních medailí (i věrnost se cení)
7. Můžete spoluvytvářet armádu (podílet se na tvorbě metálů, můžete vytvořit kvalitnější označení, já to lepší neumím...), nic není pevného.


Vstupujte do naší armády, neprohloupíte Smile



Připravuji vyznamenání, která budou jednak nároková (udělená automaticky po splnění podmínky) a dále udělovaná na návrh členů hodnostní skupiny.
URL : https://www.valka.cz/Armada-Evropske-unie-a-uvodni-slovo-t47081#184133 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more