SOV - PCHB-1-01 (polní pekárna)

photo-
SOV - PCHB-1-01 (polní pekárna) -


URL : https://www.valka.cz/SOV-PCHB-1-01-polni-pekarna-t42301#166687 Version : 0
Basic chassis SMZ-782B


Primary tractors:
ZiL-131 Ural 375


TTD


Standby weight 6550 kg
Total weight n/a kg


External dimensions
Length 6826 mm
Width 2550 mm
Height 3302/4756 mm


Daily performance of the bakery with 16 batches of bread
-1.7 kg of wheat-rye bread ..... 960 kg
-1.2 kg of wheat bread ..... 690 kg


autonomous operation without refueling 3 hours


Power supply:
generator AB-4-T/400-M1


water consumption per 1t of bread - 1200l


service 2 people


admission to armament 1988


Source:
Technical means of security insurance-administrator
Sekirin M. M.
Ministry of Branches of the Russian Federation-Staff of the Front Forces
Vojenizdat 119160 Moscow
date of issue 21.01.2003
URL : https://www.valka.cz/SOV-PCHB-1-01-polni-pekarna-t42301#179612 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Polní pekárna PCHB-1-01 slouží pro pečení chleba pro prvosledové i týlové jednotky v poli.
Pečení je možné jen na stálém stanovišti.


Souprava se skládá přívěsu, který v izolované skříňové nástavbě obsahuje:
-Zásobníky a dávkovače mouky
-stroje na přesívání mouky
-stroje na mísení těsta
-formu na chleba
-chlebovou pec
-skříně na uskladnění napečeného chleba
-čerpadlo, zásobník a rozvod vody
-elektrickou síť a vlastní elektrocentrálu
URL : https://www.valka.cz/SOV-PCHB-1-01-polni-pekarna-t42301#179613 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments


Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more