Moře v plamenech - Miloš Hubáček

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Moře v plamenech


Autor: Miloš Hubáček
Nakladatel: Paseka
ISBN: 80-7185-350-X
EAN: 9788071853503
Počet stran: 320
Formát: 20,5x13cm, vázaná vazba, 250gr.
Jazyk: česky,
Rok vydání: 2001


Kniha volným vyprávěním popisuje příběhy 4 velkých německých lodí-bitevních lodí Bismarck a Tirpitz,kapesní bitevní lodi Admiral Graf Spee a bitevního křižníku Scharnhorst.Jednotlivé oddíly začínají podrobnostmi vzniku těchto lodí a končí jejich zničením či potopením.Jde o pro mě jednu z nejlepších knih zabývajících se touto tématikou.





upravil: Siegfried
URL : https://www.valka.cz/More-v-plamenech-Milos-Hubacek-t41441#161180 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Tuto knihu jsem dočetl asi před 3mi týdny a jsem velice spokojen, četla se mi velice dobře. Můžu říct, že mě nikdy ňak velké hladinové lodě nezajímaly, ale po této knize bych si troufl ještě něco klidně přečíst Smile
URL : https://www.valka.cz/More-v-plamenech-Milos-Hubacek-t41441#496929 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more