CZE - PM 50 VOP (svařovací přívěs)

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

PM 50 VOP


Přívěs PM 50 VOP je určen pro příparvu svařovacího agregátu a jiného materiálu používaného při opravách techniky dílnou PD-SOP v poli při vojskovém vyvedení.


Vybavení přívěsu zajišťuje následující činnosti:
- svařování konstrukčních a speciálních ocelí, pancéřových materiálů se sorbitickou a martenzitickou strukturou ocelolitiny, součástí a dílů ze slitin hliníku (Si, Mn, Mg, Cu) a řezání těchto materiálů elektrickým obloukem a drážkování pancéřových materiálů při opravě trhlin
- svařování a řezání plamenem
- destrukční práce soupravou CALDO
- přezkušování opravených chladičů
- uložení a přeprava základního hutního materiálu
- uložení a přeprava elektrod, svařovacích drátů a tyčí pro soupravu CALDO
URL : https://www.valka.cz/CZE-PM-50-VOP-svarovaci-prives-t32621#117770 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

PM 50 VOP (VPZ 004 11-86) z výzbroje 142. praporu oprav, červen 2008.
CZE - PM 50 VOP (svařovací přívěs) -


URL : https://www.valka.cz/CZE-PM-50-VOP-svarovaci-prives-t32621#291013 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments


Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more