Munice druhé světové války

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Pro milovníky válečné munice a zbraní je instalována rozsáhlá sbírka delaborované munice pocházející z první a druhé světové války. Je zde expozice munice od ráže 6,35mm až do ráže 21 cm v počtu kolem 400 ks. Déle jsou zde vystaveny muniční bedny. K nejtěžšímu exponátu, 21cm dělostřeleckému granátu, je možné shlédnou i části děla stejné ráže. Veškeré věci jsou k vidění v objektu bývalého opevnění TS-26 v prostoru Odolova, okres Trutnov. bližší informace získáte na benes@bunkry.cz nebo www.t-s26.cz
URL : https://www.valka.cz/Munice-druhe-svetove-valky-t31129#112240 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Pár fotek z expozice a našich sbírek.
Munice druhé světové války - části německého děla ráže 21 cm a munice do něj

části německého děla ráže 21 cm a munice do něj
Munice druhé světové války - Dělostřelecká munice

Dělostřelecká munice
Munice druhé světové války - Munice od každého trochu

Munice od každého trochu
Munice druhé světové války - Drobnější exponáty

Drobnější exponáty
Munice druhé světové války - Munice do prvorepublikových 10cm houfnic

Munice do prvorepublikových 10cm houfnic
URL : https://www.valka.cz/Munice-druhe-svetove-valky-t31129#127285 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more