Informace o předku z Velké války pohřbeném v Krakově

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Dobrý den,
zatím jsem nikde nenašel, jak se dostat k nějaké reálné informaci o kartotéce vojáků z Velké války, kteří jsou pohřbeni na Vojenském hřbitrově v Krakově. Podle úmrtního listu je můj děda pohřben právě tam. Chtěl bych místo v Krakově jeho odpočinku navštívit, ale potřebuji znát přesné místo, abych nekonal zbytečnou cestu. Nevím, jak dále postupovat. Může někdo poradit ?


Děkuji
URL : https://www.valka.cz/Informace-o-predku-z-Velke-valky-pohrbenem-v-Krakove-t221482#617924 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Zkuste se podívat na stránky
http://www.cmentarze.1wojna.pl/polegli-m.html
Vpravo nahoře je nápis selekcja nazw a tam klikněte na K.
Objeví se Vám seznam hřbitovů a tam je 6 hřbitovů v Krakově.
Vyberete si některý a na levé straně je tabulka "polegli w I wojnie światowej" a tam si kliknete na počáteční písmeno příjmení Vašeho předka.
URL : https://www.valka.cz/Informace-o-predku-z-Velke-valky-pohrbenem-v-Krakove-t221482#617993 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more