17. května - svátek našeho fóra - poděkování

The discussion forum was part of a site valka.cz from its very beginning - however, its a slightly modified version I used for 35. The international film festival in Karlovy Vary Smile After a few years, but we slowly stopped suit, it was necessary to have more rights to users, moderators, groups and subgroups, insert attachments ... and then I quite logically, went for open source solutions Vbulletin forum. This forum was started 17. may 2003, a memorable day, which will forever remain in dějinach our website as a holiday.

Why, you ask? It is the day when our so far discussion forum přerodilo in something new. First still of a discussion, but also structured (which has become a model to many other sites with a similar focus), later then even moderated. Functionality added, as well as over time changed the appearance of this section of our site. We reached out to places that no one yet visited, we used the new procedures. With big labor came to the world of templates, which we normalizovali jot down basic information for almost every group of topics. We went to follow unexplored paths, which sometimes have shown a blind, and sometimes even so hard that some discouraged. To this day there are traces of those, who with us did not go - in posts "add later", "in progress", "to be continued". But no more next time, usually not. C'est la vie. Such is life.

And about life is it here in the first place. I can't say that would be a war.cz was my dream, because it is much more. And I can't even tell that was my life. It is the life of all of us who have been here back then or now, occasionally or daily, we're working on. This is the place, where day after day (and there for those 14 years was already a good four thousand) to meet with friends that I'd do without this forum never knew. There will be texts and posts, photos, insights, facts and discussion.

Therefore, when I turn on the journey, after which we came up here, to 14. birthday of this forum, I see quite a large group of people. I can see you, reader, who do you give us every day the impetus to continue to work, and who give our efforts a sense. I see the fellow moderators, who only since 2009, what we're doing this statistic, conducted on 1.3 million of moderation actions, often invisible. I see the multitudes of authors who have started on the 163 thousand of topics in more than 10 thousands of sections, and wrote over 436 thousand posts. I see many people, and I see even those who already are not among us. Their lyrics, comments, explanation, that remain forever. But I see thousands and thousands of hours of work, without which this forum wouldn't exist. And because it's time for me by only what I consider to be wealth, it is for me a huge gift when someone devotes their time to this site.

Therefore, let me thank all of you, blowing out the imaginary 14 candles on our war cake and wished that our teenager many years yet in health. Little blind paths, but even more such users, as it has now.

PS. for the cake, I'll make a photo gallery, as he went with our teenager time ... Smile If you want to find your own pictures in the family album, here is a machine for time travel, into the past of our site Smile web.archive.org.
17. května - svátek našeho fóra - poděkování - Forum v roce 2002, před nasazením phpBB

Forum v roce 2002, před nasazením phpBB
17. května - svátek našeho fóra - poděkování - Rok 2008 krátce před redesignem. Původní phpBB už není, celý kód je přepsaný a upravený k obrazu našemu. Zůstala jen databáze příspěvků, sekcí a uživatelů.

Rok 2008 krátce před redesignem. Původní phpBB už není, celý kód je přepsaný a upravený k obrazu našemu. Zůstala jen databáze příspěvků, sekcí a uživatelů.
17. května - svátek našeho fóra - poděkování - Rok 2009. Tento vzhled si jistě mnozí ještě pamatují - používali jsme jej až do 21. března 2015

Rok 2009. Tento vzhled si jistě mnozí ještě pamatují - používali jsme jej až do 21. března 2015
17. května - svátek našeho fóra - poděkování - Tady je náš oslavenec z roku 2003 :)

Tady je náš oslavenec z roku 2003 :)
17. května - svátek našeho fóra - poděkování - A pokud se považujete za opravdové pamětníky, kdo z vás si ještě pamatuje tento design? S tím totiž valka.cz začínala, kdysi v roce 1998 :) A jedno to políčko je CHAT, tedy onen první vývojový článek tohoto fóra!

A pokud se považujete za opravdové pamětníky, kdo z vás si ještě pamatuje tento design? S tím totiž valka.cz začínala, kdysi v roce 1998 :) A jedno to políčko je "CHAT", tedy onen první vývojový článek tohoto fóra!
URL : https://www.valka.cz/17-kvetna-svatek-naseho-fora-podekovani-t200655#574304 Version : 0

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Krásne narodeniny Very Happy #Bday
URL : https://www.valka.cz/17-kvetna-svatek-naseho-fora-podekovani-t200655#574305 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Happy B-Day #Beer
URL : https://www.valka.cz/17-kvetna-svatek-naseho-fora-podekovani-t200655#574306 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

i vám, drazí pamětníci Very Happy Very Happy Very Happy
URL : https://www.valka.cz/17-kvetna-svatek-naseho-fora-podekovani-t200655#574396 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

vsetko dobre a hodne uspechov
URL : https://www.valka.cz/17-kvetna-svatek-naseho-fora-podekovani-t200655#574450 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Nie som tu od začiatku (17.05.2003), to nie. Priviedol ma sem z Nymburského modelárskeho fóra Bitaxe a prihlásil som sa "až" 01.09.2004 Smile. Od tej doby je ale pre mňa válka neoddeliteľnou súčasťou môjho života, môjho voľného času, fenoménom nemajúcim obdobu v česko-slovenskom virtuálnom priestore. Spoznal som tu virtuálne i osobne množstvo perfektných ľudí, amatérskych, poloprofesionálnych i profesionálnych historikov. Zúčastnil som sa viacerých výletov s chlapcami "z války", na Slovensku, v Čechách, v Normandii a inde. Valka.cz totiž nie je len jedným z tisícok diskusných fór. Plne sa stotožňujem s tým, čo mi nedávno povedal riaditeľ slovenského VHÚ pán plk. Čaplovič: "valka.cz je wikipediou histórie".


So slzou v oku spomínam na Súťaž o poklad valky.cz, v ktorej sme hádali moderátorom zadanú historickú osobnosť, či na siahodlhé debaty s už nebohým vynikajúcim človekom Jirkom Váně a Rad-om o ranivých účinkoch streliva. Nech si kto chce čo chce tvrdí (pozdravujem pracovníkov Moravského zemského múzea), ale hrob tankového esa Kurta Knispela vypátrala valka.cz, za výrazného prispenia už spomínaného Jirku Váně. Adminov a RoBoT-ov popis vylodenia spojencov v Normandii čítaný autormi v hodinu vylodenia priamo na vyloďovacej pláži je pre mňa zážitkom, ktorý sa neopakuje.


Všetko dobré válka! A tebe Admin, prajem plné zdravie, nech to potiahneš ešte aspoň 40 rokov, nech naše snaženie nie je zbytočné.
URL : https://www.valka.cz/17-kvetna-svatek-naseho-fora-podekovani-t200655#574451 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Byl jsem několik dnů mimo dosah internetu a tak jsem slavnostní vyhlášení svátku našeho fóra zaregistroval teprve dnes. Ztotožňuji se s pocity Panzera a chci ještě připojit, že má cesta k „válce“ byla dána zájmem i potřebou. S blížícím se důchodem jsem si čím dál víc uvědomoval, že budu chtít a muset dělat něco smysluplného, z čeho bych měl radost a dělal rád. Díky „válce“ jsem získal tlumočnickou práci v jednom polském vydavatelství zaměřeném na dějiny vojenství, což mě dokonale naplňuje. I když v poslední době nemám moc času na tvorbu svých klasických tabulkových příspěvků, na válku nezapomínám a budu ji věrný.
Válko – vše nejlepší a Radku – díky.
URL : https://www.valka.cz/17-kvetna-svatek-naseho-fora-podekovani-t200655#574803 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

pozdě, ale přece (právě jsem slezl z hor) se připojuji k blahopřání "válce" a poděkování Adminovi
URL : https://www.valka.cz/17-kvetna-svatek-naseho-fora-podekovani-t200655#574893 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more