Obrněná technika 13; První světová válka - Ivo Pejčoch

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Obrněná technika 13; První světová válka
Ivo Pejčoch
Svět křídel 2014; 307 s.


Po delší době vyšel u nového nakladatele a s novou „obálkou„ závěrečný svazek této skvělé a kvalitní ediční řady, která je základním zdrojem informací o obrněné technice. Dobrou zprávou je, že tento částečně z komerčních důvodů aktuálně vydaný díl budou v relativně brzké době následovat chybějící díly věnující se historii obrněné techniky ve Velké Británii a USA. V knize jsou jako obvykle jednotlivé země řazeny abecedně a po krátkém úvodu popisujícím počátky vývoje obrněné techniky jsou opět abecedně řazeny tanky a obrněné automobily. Další skvělá kniha pana Pejčocha plná jedinečných fotek a popisů neskutečných monster, která byla už v době svého vzniku slepou uličkou. A do dnešní doby se často po nich ne-zachovalo nic kromě právě jediné fotky a bohužel často ani to ne.
URL : https://www.valka.cz/Obrnena-technika-13-Prvni-svetova-valka-Ivo-Pejcoch-t179820#527927 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more