Sarajevo, Letište Sarajevo [RRRR- ]

Sarajevo Airfield / Sarajevski aerodrom

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Postupne budu dodavat info o tomto obektu.
Sarajevo, Letište Sarajevo [RRRR- ] - Sarajevo ve valce a na fotce stav z roku 95...Nemusi se rikat ze letiste znicili bosensti srbove a ze ho delsi dobu ostrelovali i kdyz tam proudila humanitarni pomoc pres UN . Na fotce mame byvale odstavni plochy gde jsou nebo byli F-13tky. Po valce letiste zustalo zase na srbskem uzemi a tak se i to co se dalo vyuzit dalo na prodej do srotu.Tak ze vsechny letadla a helikoptery ktere nebyli momentalne v brzke dobe k opraveni byli prodate do šrotu.

Sarajevo ve valce a na fotce stav z roku 95...Nemusi se rikat ze letiste znicili bosensti srbove a ze ho delsi dobu ostrelovali i kdyz tam proudila humanitarni pomoc pres UN . Na fotce mame byvale odstavni plochy gde jsou nebo byli F-13tky. Po valce letiste zustalo zase na srbskem uzemi a tak se i to co se dalo vyuzit dalo na prodej do srotu.Tak ze vsechny letadla a helikoptery ktere nebyli momentalne v brzke dobe k opraveni byli prodate do šrotu.
URL : https://www.valka.cz/Sarajevo-Letiste-Sarajevo-RRRR-t136321#450050 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

.
Sarajevo, Letište Sarajevo [RRRR- ] - Jeden z vraku 21cek. Puvodne byl na sarajevskem letisti,ale behem valky ho srbove pretahly z letište na vojenskou zakladnu Rajlovac kde se nachazelo visoke učilište technycke. Zde byla škola pro motoraže,mechannky a jine letecke obory ci stim souvisejicim. Take zde byli odstavene jako ucebni pomucky jina letadla a helikoptery. Dnes je zde jedina zakladna bosenske armady z ktere operuji helikoptery.  A kdyz se vratime k tomu UM-u,tak ten byl po valce znicen a prodan do šrotu. Fotka byla porizena nekdy po valce,nekde kolem r.1997.

Jeden z vraku 21cek. Puvodne byl na sarajevskem letisti,ale behem valky ho srbove pretahly z letište na vojenskou zakladnu Rajlovac kde se nachazelo visoke učilište technycke. Zde byla škola pro motoraže,mechannky a jine letecke obory ci stim souvisejicim. Take zde byli odstavene jako ucebni pomucky jina letadla a helikoptery. Dnes je zde jedina zakladna bosenske armady z ktere operuji helikoptery. A kdyz se vratime k tomu UM-u,tak ten byl po valce znicen a prodan do šrotu. Fotka byla porizena nekdy po valce,nekde kolem r.1997.
URL : https://www.valka.cz/Sarajevo-Letiste-Sarajevo-RRRR-t136321#454205 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

.
Sarajevo, Letište Sarajevo [RRRR- ] - Soko J-21 , osud byl stejny jako k Migum 21

Soko J-21 , osud byl stejny jako k Migum 21
URL : https://www.valka.cz/Sarajevo-Letiste-Sarajevo-RRRR-t136321#472588 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more