Arn - Tempelridderen (Arn - Templář)

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Koprodukční film ARN - TEMPELRIDDEREN těží z románu švédského spisovatele Jana Gillou. Zápletka filmu, který se odehrává v druhé polovině 12. století, kdy se Evropa a Střední východ zmítaly v křižáckých válkách, se točí kolem mladého templáře Arna. Během svého dospívání pozná půvabnou Cecilii a oba dva doufají ve společný život. Po konfliktu s neodčinitelnými následky jsou však rozděleni - Arn putuje do Svaté země jako křižák a Cecilia je zavřena do kláštera. Exteriéry v současnosti nejdražšího švédského filmu se natáčely jak na domácí půdě, tak ve Skotsku a Maroku.


(text z csfd.cz)




Původně dvoudílné TV dílo, které však bylo sestříháno do jediného filmu (tato verze je k sehnání i na DVD v ČR). Dobrá volba pro dlouhé letní večery, která se líbí i ženské části populace. Smile
URL : https://www.valka.cz/Arn-Tempelridderen-Arn-Templar-t102166#368611 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more