Feldmarschal Wolfram von Richthofen - osud?

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Zdravím,
kdo ví něco bližšího o osudu Generalfeldmarschala der Luftwaffe Wolframa von Richthofen, hlavně mně zajímá jeho život po odchodu do zálohy - kde žil?
Vzhledem k tomu, že Wolfram von Richthofen pocházel z české (sudetské) vesnice, mohl dožít "doma" - snad jsou pamětníci konce jeho života?
A dále:
Mám tady fotku, z doby zřejmě mezi 16. únorem 1943 až 27. říjnem 1944, kdo ví kde vznikla (možná v Itálii?), kdy vznikla, kdo ji fotil, kdo jsou další důstojníci - za zmínku stojí, že se tam nachazejí dva japonští důstojníci (zřejmě). Jde mi také o ta auta v pozadí - to druhé zprava (černá barva) - je to 1937 Plymouth, ale kdo pomůže s přesným určením - byla to verze P4 DeLuxe Series s wheelbase 112 palců, nebo má delší podvozek 132 palců? Kdo s tím vozem jezdil - jeden z těch generálů?
Kde bych se dozvěděl více?
Je to hodně otázek, vím, ale zkouším to po celém světě, tak třeba u nás...
Díky za jakoukoliv reakci.
Feldmarschal Wolfram von Richthofen - osud? - Fotka pochází ze stránek ruského nadšence historických aut: http://www.autogallery.org.
ru/pac1938.htm

Fotka pochází ze stránek ruského nadšence historických aut: http://www.autogallery.org.
ru/pac1938.htm

URL : https://www.valka.cz/Feldmarschal-Wolfram-von-Richthofen-osud-t36217#135299 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Myslím, že by se něco na internetu dalo najít, ale pokud trváš na válce.cz, odkaz máš zde: forum.valka.cz
URL : https://www.valka.cz/Feldmarschal-Wolfram-von-Richthofen-osud-t36217#261151 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more