Dotaz na P-47N-1

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Přátelé,potřeboval bych poradit.Dostali jsme s kamarádem do pře ohledně podvěsné výzbroje P-47N.Konkrétně jde o to zda známá P-47N-1 "2 big and too heavy" (333rd FS, 318th FG) mohla nést rakety HVAR nebo jen trubicové svazky raket (popřípadě kombinaci obou).Je mi známo že N-1 standartně závěsníky pro rakety HVAR nenesla ovšem zároveň jsem se při googlení dočetl že tyto závěsníky se dodatečně montovaly i na některé starší P-47D a P-47N (bez udání verze), které je rovněž standartně nenesly.Nenašel by se tu znalec,který by k tomuto problému věděl něco bližšího (pokud by to bylo navíc podložené fotkou,tedy 2BATH (fotky které mám k dispozici křídlo nezahrnují takže není jistota zda jsou závěsníky instalovány nebo ne) s HVARy, tak budu velmi zavázán).
URL : https://www.valka.cz/Dotaz-na-P-47N-1-t68565#240308 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more