Heckler&Koch HK 33 - poznatky a prakticke skusenosti ?

Diskuse

http://world.guns.ru/assault/as13-e.htm


please, ma niekto practical skusenosti with this zbranou?
eg. in porovnani with the AR-15 ci AK-47s or Sa vz. 58.
resistance voci opotrebeniu (I pouzivany piece)
friend would want to leave one doviezt, ak will priechodne UK povolovacie konanie, ide him talking about it, or that cell podstupit, because in SR with papiermi nema problem.

To nebola some nevydarena konstrukcia or zodraty piece, I mean aj or ak niekto vie ake this ma errors.

Thank you..
URL : https://www.valka.cz/Heckler-Koch-HK-33-poznatky-a-prakticke-skusenosti-t97630#361826 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Trošku pozdě ale zkusím ti odpovědět, měl jsem možnost dlouhý čas střílet jak AR-15 v kombinaci s M203 i Sa58M-modernizovaná verze, bohužel AK jsem neozkoušel nijak zvlášť. Ale obě útočné pušky, jak americká tak naše dosahovali velmi dobré přesnosti s doplňkovými komponenety typu aimpoint, laser, oko, či další různé typy kolimátorů. Poruchovost minimální, zasekávání skoro nulové při správném čištění a používání olej brakefree-doufám, že se to takto píše. Obě zbraně jsou rozdílné ráže, tudíž i přesnost dosahovaná je jiná, s AR-15 nebyl problém zasahovat figury i malé cíle v průměru 20cm na vzdálenosti sta metrů na otevřeném terénu, s SA to bylo obtížnější, v vpřímené poloze každá druhá až třetí jen "škrábla" cíl, v leže to bylo skoro 100% úspěšnost. Upozorňuji, že s oběma zbraněmi mám hodně nastříleno-několik desítek tisíc nábojů. Obě tyto zbraně bych vřele doporučil. Na začátky asi radši SA58, munice je k dostání bezproblémů-hlavně cenově. Zastávám názor, že kdo se naučí střílet a zasahovat s naším Sáčkem, nemůže mít žádný problém s přechodem na jiný typ zbraně. pokud bys k tomu měl další dotaz kontaktuj mě zde do pošty
URL : https://www.valka.cz/Heckler-Koch-HK-33-poznatky-a-prakticke-skusenosti-t97630#423990 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more