10.03.2010 - Ozbrojenci v Pákistánu postříleli humanitární pracovníky

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Šest pracovníků americké nevládní organizace World Vision bylo ve středu zabito při útoku neznámých ozbrojenců na její úřadovnu v severozápadním Pákistánu.


Asi 15 ozbrojených mužů v terénním vozidle zaútočilo na budovu World Vision u Oghi v Severozápadní pohraniční provincii střelbou a granáty. Mezi mrtvými jsou i dvě ženy. Podle jednoho ze zaměstnanců šest dalších osob utrpělo těžká zranění.







www.novinky.cz
URL : https://www.valka.cz/10-03-2010-Ozbrojenci-v-Pakistanu-postrileli-humanitarni-pracovniky-t93529#350293 Version : 0

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Nutno podotknout že šlo o místní pracovníky, tedy nikoli američany, jak by mohlo ze stručného výtahu vyznívat. Ozbrojenci vtrhli nejprve do budovy, a teprve potom oddělili část lidí, které odvedli pryč a postříleli, později se dostali do střetu s policií ale podařilo se jim uniknout. Vzhledem k tomu že měli masky dalo by se možná předpokládat že jde o lidi v té oblasti známé.
URL : https://www.valka.cz/10-03-2010-Ozbrojenci-v-Pakistanu-postrileli-humanitarni-pracovniky-t93529#350302 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more