18.12.2009 - Setkání NGŠ s vojenskými a leteckými přidělenci v ČR

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Náčelník Generálního štábu Armády České republiky armádní generál Vlastimil Picek pozval vojenské a letecké přidělence v ČR k předvánočnímu setkání.


Slavnostní, přátelský a neformální večer se uskutečnil v Domě armády Praha ve čtvrtek 17. prosince 2009.


Generál Picek poděkoval všem zúčastněným za osobní přínos k vytváření dobrých vztahů mezi našimi zeměmi a vyjádřil přesvědčení, že příkladná dobrá spolupráce bude pokračovat i nadále. „Blíží se konec roku. Dovolte mi proto pár postřehů. Vaše působení v České republice nepochybně obohatilo jak vaši profesní činnost, tak i soukromý život. Navázali jste nové kontakty, poznali nové lidi a já doufám, že jako hostitelé jsme ve vás zanechali jen ty nejlepší dojmy,“ uvedl generál Picek. Poté všechny přítomné seznámil s personálními změnami v Armádě České republiky.


Prezident Pražské asociace vojenských a leteckých přidělenců britský plukovník Jamie Athill taktéž zhodnotil vzájemné vztahy s resortem Ministerstva obrany jako nadstandardně dobré a vyjádřil pevné přesvědčení, že takovými zůstanou i v letech příštích.





http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15548
URL : https://www.valka.cz/18-12-2009-Setkani-NGS-s-vojenskymi-a-leteckymi-pridelenci-v-CR-t90367#338037 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more