18.12.2009 - Velitel pozemních sil se setkal s veliteli praporů

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Přátelská a pracovní atmosféra se nesla po celou dobu pravidelného společného setkání zástupce velitele společných sil - velitele pozemních sil brigádního generála Miroslava Žižky s veliteli přímo podřízených praporů, oddílů a samostatných záchranných rot pozemních sil.


Brigádní generál Žižka ve čtvrtek 16. prosince 2009 v Olomouci seznámil velitele praporů s důvodem své cesty po jednotlivých brigádách pozemních sil, kde cíleně hovoří s veliteli družstev, čet a rot jejich praporů o současných aktuálních problémech a jejich zdrojích. „Dokonalá znalost podřízených by měla být jednou z hlavních priorit každého z nás. Dříve či později přenese každý profesionál své špatné vlastnosti do vojenského prostředí a pokud jsou tyto charakteristiky spojeny s extrémismem, drogami nebo alkoholem, musí být takový voják okamžitě vyřešen v souladu s platnými normami a zákony,“ zdůraznil ve svém vystoupení brigádní generál Žižka.






http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15544
URL : https://www.valka.cz/18-12-2009-Velitel-pozemnich-sil-se-setkal-s-veliteli-praporu-t90366#338036 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more