29.11.2009 - Vyškovská akademie mezi Českými 100 NEJ

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Velitelství výcviku – Vojenská akademie ve Vyškově získalo ocenění v prestižní soutěži Českých 100 nejlepších.


V pátek 27. listopadu 2009 předala pan-evropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci, COMENIUS, ve Španělském sále na Pražském hradě stovce nejlepších českých firem ocenění za dosahování vynikajících výsledků v jejich aktivitách.


Záměrem letošního čtrnáctého ročníku soutěže, stejně jako těch předchozích, bylo vybrat, zviditelnit a veřejně ocenit ty nejlepší v daných oborech. Důvodem je skutečnost, že vzdělání, kultura, věda a technika hrají klíčovou roli nejen v české ekonomice, ale i v celé naší společnosti. Nezisková organizace COMENIUS si tak klade za cíl podporovat a propagovat mezinárodní kontakty a spolupráci ve všech zmíněných oblastech.



Mezi nejlepšími v oborové kategorii „Zdraví – vzdělání – humanita“ bylo vyhlášeno i Velitelství výcviku – Vojenská akademie ve Vyškově. Z rukou ministryně zdravotnictví Dany Juráskové si na podium Španělského sálu přišel cenu převzít velitel VeV-VA plukovník gšt. Jaromír Zůna. Ve stejné kategorii této prestižní soutěže byla mezi oceněnými také například Univerzita Karlova v Praze nebo Fakultní nemocnice v Motole.






http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15449
URL : https://www.valka.cz/29-11-2009-Vyskovska-akademie-mezi-Ceskymi-100-NEJ-t89759#335286 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more