10.11.2009 - Jezdím bezpečně 2009

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Ve dnech 3. až 6. listopadu 2009 se uskutečnil první ročník soutěže pro řidiče "Jezdím bezpečně 2009", kterou organizovala 14. brigáda logistické podpory z Pardubic.


Soutěž jednotlivců a dvoučlenných družstev dle Osvědčení k řízení vozidel ozbrojených sil skupin V-B, V-C s vozidly UAZ-469 a Tatra 815 8x8 VVN probíhala ve Vojenském výcvikovém prostoru Brdy a byla rozvržena do čtyř dnů.


První den po příjezdu soutěžících do výcvikového zařízení Valdek byli seznámeni s programem, prezentací a s pravidly soutěže a seznámeni s pravidly bezpečnosti. Ve druhém soutěžním dni řidiči prokázali svoje dovednosti v rozličných disciplínách jako couvání vozidla bez zpětných zrcátek podle navádění, jízda mezi kužely po vytýčené trase, jízda „poslepu“ a další. Nechybělo ani přezkoušení z pravidel silničního provozu.






http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15316
URL : https://www.valka.cz/10-11-2009-Jezdim-bezpecne-2009-t89215#332624 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more