[01.09.2009] - Zeptejte se českých vojáků z PRT v Lógaru

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

V úterý 1. září 2009 od 20.00 budete mít na diskuzním fóru 2. výsadkové roty 43. výsadkového mechanizovaného praporu možnost on-line položit otázky jejím příslušníkům, kteří momentálně slouží v rámci 3. kontingentu AČR PRT Lógar ve východním Afghánistánu.


Nutná je registrace na diskuzním fóru 2. výsadkové roty a dodržování jeho pravidel. Vaše otázky můžete klást v tomto tématu:
Otázky a odpovědi z Logaru 4
Odpověď bude vepsána do stejného příspěvku, ve kterém byl položen dotaz, a bude odlišena modrou barvou. Každý si může napsat otázek kolik chce a kdy chce a příslušníci jednotky na ně budou průběžně odpovídat. Otázky budou zodpovídat vpodstatě všichni příslušníci 2. výsadkové roty, kteří momentálně slouží v Afghánistánu. Vojáci si vyhrazují právo neodpovídat na každý položený dotaz.


Jedná se o poslední konání této akce, proto věnujte pozornost předchozím "Otázkám", abyste se zbytečně neptali na věci, které již byli v minulosti zodpovězeny:
Otázky a odpovědi z Logaru 1
Otázky a odpovědi z Logaru 2
Otázky a odpovědi z Logaru 3



Termín konání této akce může být z důvodu plnění nečekaných operačních úkolů přesunut na jiný termín! Na případné změny data konání této akce se budou vojáci 2. výsadkové roty snažit v rámci možností včas upozornit.
URL : https://www.valka.cz/01-09-2009-Zeptejte-se-ceskych-vojaku-z-PRT-v-Logaru-t86848#321747 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more