Strážci

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Strážci – Watchmen (Watchmen, USA – 2009)
Režie: Zack Snyder
Scénář: David Hayter, Alex Tse
Střih: William Hoy
Kamera: Larry Fong
Hudba: Tyler Bates


Hrají: Billy Crudup, Malin Akerman, Carla Gugino, Patrick Wilson, Jeffrey Dean Morgan, Jackie Earle Haley, Matthew Goode, Matt Frewer, Stephen McHattie, Niall Matter, Sonya Salomaa, Matthew Harrison, Carrie Genzel, Jay Brazeau, Isabelle Champeau, Laura Mennell, Robert Wisden
Premiéra v ČR: 5. 3. 2009
Délka: 163 minut


Pro mě naprosto nejlepší komiks na filmovém plátně!!! Já se v kině bavil jak nejvíc. Zatím jsem viděl od Z.Snydera tři filmy (Úsvit mrtvých, 300 a zde Strážce)....a jako u mě tedy boduje! Všechny 3 kousky na jedničku. Chápu že se někomu nelíbí, četl jsem i recenze typu že je to podobně infantilní jako "pár nahatých chlapů" ve filmu 300....nicméně u mě toto provedení boduje! Je to hodně flashbackový film a děj je relativně přímočarý, ale rozuzlení překvapivé a drsné!! Navíc USA zobrazená jako velmoc co vyhrála válku ve Vietnamu,... hippies čichají ke kytkám ,..ale tak maximálně zespoda,...hmm,......u mě 95 ze 100!!
URL : https://www.valka.cz/Strazci-t84593#311127 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more