27.01.2009 - Izraelská armáda vstupuje zpět do pásma Gazy

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Izraelská armáda, v souvislosti s dnešním výbuchem a střety na hranicích, vstoupila zpět do pásma Gazy. První jednotky dosáhly Khan Junis ve střední Gaze. Nad oblastí se objevily stroje izraelského letectva. Hamas reagoval minometnou střelbou na oblast Eškolu.
Palestinské zdroje uvádějí, že průniku se zúčastnilo 20 tanků a 7 buldozerů.
Při leteckém zásahu byl terorista na motocyklu. Letecký zásah proběhl ve spolupráci s izraelskou bezpečnostní službou Šin Bet. Ta potvrdila, že se jednalo o Husejna Abu-Šamaju, který byl jedním z těch, kdo byli zodpovědní za nastražení nálože.
Více:
www.israelnationalnews.com
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7853803.stm
URL : https://www.valka.cz/27-01-2009-Izraelska-armada-vstupuje-zpet-do-pasma-Gazy-t80567#295161 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Tady je vidět, že se pořád nevyplácí odcházet od rozdělané práce a že když už se rozhodne (někdo) něco dělat, má se to dělat pořádně tak, aby se to nemuselo předělávat.
URL : https://www.valka.cz/27-01-2009-Izraelska-armada-vstupuje-zpet-do-pasma-Gazy-t80567#295165 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more