CZK - Cecílie (mobilní fotopracovna)

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Cecílie


Mobilní fotopracovna Cecílie je určená na automatické spracování a vyhodnocení negativních filmů do šířky 35 mm z registračního zapisovače a fotokontrolních přístrojů letadel. Spracované a vyhodnocené materiály slouží k objektivní kontrole stavu letadel a ke spracování dokumentace k rozborům kvality bojové činnosti pilotů. Vybavení soupravy umožňuje celkem samostatnou činnost skupinám objektivní kontroly v polních podmínkách.


Souprava Cecílie se skládá ze dvou vozidel,se světlé fotopracovny zastavěné do terénního automobilu Praga V3S-JS se skříňovou karoserií a z tmavé fotopracovny zastavěné do vleku A3JS se skříňovou karoserií.



Zdroj: vlastní foto
CZK - Cecílie (mobilní fotopracovna) -


CZK - Cecílie (mobilní fotopracovna) -


CZK - Cecílie (mobilní fotopracovna) -


CZK - Cecílie (mobilní fotopracovna) -


CZK - Cecílie (mobilní fotopracovna) -


URL : https://www.valka.cz/CZK-Cecilie-mobilni-fotopracovna-t79659#292401 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments


Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more