26.12.2008 - Pákistán přesunuje jednotky z afghánských hranic k indickým

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

26. 12. 2008 13:56


Citace :


Pákistán přemisťuje tisíce vojáků od hranic s Afghánistánem k indické hranici. S odvoláním na zpravodajské služby to sdělila agentura AP. Podle agentury Reuters pákistánská armáda zrušila příslušníkům ozbrojených sil dovolené a nařídila jim, aby se kvůli napětí v indicko-pákistánských vztazích hlásili do služby. Nejnověji pošramotily zlepšující se indicko-pákistánské vztahy listopadové krvavé útoky teroristů v indické Bombaji. Útočníci, jejichž stopy směřovaly do Pákistánu, si vzali na mušku deset míst - restaurace, přepychové hotely Tádžmahal a Oberoi, které jsou symbolem indické obchodní a finančnické metropole, židovské středisko, nádraží a další místa, která vyhledávají turisté.



Zdroj : www.novinky.cz
URL : https://www.valka.cz/26-12-2008-Pakistan-presunuje-jednotky-z-afghanskych-hranic-k-indickym-t79204#290939 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more