Vlastně o ničem ...

pozdrav

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Zdravím ostatní kolegy z VÁLKY.
Delší dobu jsem o sobě nedal vědět, za což se omlouvám. Jsem nyní pracovně i osobně nějak více vytížen, takže mi na něco prostě již nezbývá čas. Dokonce mi uteklo i pár srazů, což je škoda. (Ten u nás doma musel být nakonec zrušen).
Potřeboval jsem také trochu vypnout, což se mi podařilo týdenním lyžováním v Italských Alpách a nyní se mohu opět zapojit do práce.
Mám teď zpracováno několik větších věcí (operace Market-garden, Barbarossa, bitva u Leyte a ve Filipínském moři aj...), takže to také nějak postupně začnu doplňovat. Samozřejmě do kroniky.
Koukal jsem, že mi na prsou přibylo i několik nových metálů. Vlastně jsem nevěřil svým očím, co jich bylo. Za ocenění mé práce tedy děkuji. Jsem si vědom toho, že bych za kroniku ani žádné vyznamenání dostat nemusel, o to mám však větší radost.
To je asi všechno. Válce zdar.
URL : https://www.valka.cz/Vlastne-o-nicem-t69963#246300 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more