Pád orlů

Pád orlů na Filmopolis.cz

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.




Berlín 1939. Hezká, bohatá a trochu zhýčkaná Lilli má dnes narozeniny a je nejkrásnější ženou na svém plese. Její vířivou krásou jsou uchváceni její dva ctitelé, Petr - důstojník německé armády a Karel - talentovaný hudebník. Do víru tance přijde náhle sdělení, Británie a Francie vyhlásili válku třetí říši! Přes noc se svět Lilliina večírku stane vzdálenou vzpomínkou. Petr a Karel jsou posláni na frontu. Jako většina dětí donucených rychle vyrůst, najde Lilli kostým, za nímž se skryje jako zkušená, svůdná, sexy zpěvačka, kterou muži milují. Za čas ale zjišťuje, že zpívání nepostačí k naplnění jejího života a přihlásí se v nemocnici jako zdravotní sestra. Boje, bombardování a krveprolévání je to, co přináší válka a Lilli je stržena do jejího víru. Právě v ohnisku tohoto hurikánu zjistí, že její hlas může být použit k tomu, aby vyzpíval soucit uprostřed pekla. Dříve, než válka skončí, to budou tři muži, jejichž životy Lilli poznamená.


Koupit DVD na Filmopolis.cz
URL : https://www.valka.cz/Pad-orlu-t64374#229593 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more