Napola Napola - Elite für den Führer

Napola Napola - Elite für den Führer na Filmopolis.cz

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.




Krátce poté, co Hitler rozpoutal 2. světovou válku, začali nejsilnější a nejchytřejší němečtí mladíci navštěvovat exkluzivní školy známé jako "Napoly". Byly určeny k výchově budoucích vůdců Třetí říše. V roce 1942 do jedné z nich nastupuje Friedrich, talentovaný dospívající boxer, pro něhož výcvik a prestiž školy znamenají možnost, jak se dostat z chudého prostředí rodiny vedené antinacisticky smýšlejícím otcem. Mimo hodiny, na nichž se učí nelítostné brutalitě v boji, se Friedrich přátelí se spolužákem Albrechtem Steinem, slibným spisovatelem a synem místního nacistického velitele. Citlivý Albrecht si narozdíl od Friedricha uvědomuje hrůznost nacizmu. Blíží se chvíle, kdy si Friedrich bude muset vybrat mezi svou přísahou věrnosti Führerovi a morálními závazky vůči nejlepšímu příteli.


Koupit DVD na Filmopolis.cz
URL : https://www.valka.cz/Napola-Napola-Elite-fuer-den-Fuehrer-t62156#223192 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more