Boj po vítězství

Boj po vítězství: část 1 na Filmopolis.cz

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.




Válka špionů na tajné frontě poválečných let ve stylu seriálu Sedmnáct zastavení jara.


I když válka skončila, boj neutichl. Jen se z vřavy válečných polí šikovně ukryl do reality poválečného života. Sergej Krylov, alias agent Bajkal 21, nasazený za války v německém Abwehru jako kapitán Krylov, zachytil v zajateckém táboře stopu zrodu špionážní sítě německých válečných zločinců, sponzorované a využívané Američany. Bez prostředků a spojení s centrálou se po ní pustil, až stanul přímo v centru dění intrik, předpovídajících další nadcházející konflikt, který později vstoupil do dějin jako Studená válka.



Koupit DVD na Filmopolis.cz
URL : https://www.valka.cz/Boj-po-vitezstvi-t62068#222949 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more