Poslední Plavba - Harry Holmes

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Autor: Harry Holmes
Vydal: Knižní klub k.s. ve spoluprácí s nakladatelstvím Baronet a.s. v Praze roku 1998 jako svou 607. publikaci
Z anglického originálu: The Last Patrol vydaného Airlife Publishing Limited Shrewsbury, Salop., United Kingdom 1994 (ISBN: 1853104140)
Přeložil: René Tesař
Počet stran: 221


ISBN: 80-7214-080-9 (Baronet. Praha)
ISBN: 80-7176-698-4 (Knižní klub. Praha)


Tato kniha se zabývá historii všech 52 amerických ponorek potopených v průběhu 2. světové války Ponorky jsou řazeny chronologicky podle data potopení a kniha docela ilustruje jejich akce v průběhu války-jen škoda, že u plavidel vyrobených před válkou není uvedena jejich předválečná kariéra a že některé údaje jsou dosti očesány a zkráceny, což na druhou stranu snižuje počet nepodložených informací a nepřesností
V přílohách jsou mimojiné uvedeny, základní technické údaje ponorek, tonáže potopených lodí jednotlivých ponorek, seznam patronátních států,
Knihu doplňuje řada unikátních fotografií.
Poslední Plavba - Harry Holmes - přebal prvního vydání

přebal prvního vydání
Poslední Plavba - Harry Holmes - přebal originálního první vydání

přebal originálního první vydání
URL : https://www.valka.cz/Posledni-Plavba-Harry-Holmes-t46626#182436 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more