Coronado (Coronado)

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

VAROVÁNÍ PŘED NÁKUPEM!!
Motto - Claire dívka z Beverly Hills napomůže dovršení revoluce v blíženeurčené jihoafrické zemi - Coronado.
Abych se přiznal zlákala mě obálka - dva letouny Bell-Boeing Osprey, těšil jsem se na množství záběrů tohoto famózního letounu s překlopnými motory, který prošel zdlouhavým vývojem a dnes je snad ve výzbroji americké námořní pěchoty...pchá, jen několik sekund animací - v noci a fantasmagorické průlety vodopádem... a další spousta animovaných vrtulníků Bell UH-1 Iroquois a jeden Boeing CH-47 Chinook.
Ubohoučký příběh, druhořadí herci - snad s vyjímkou John Rhys-Daviese ve vedlejší roli diktátora Ramose...
Spousta klišé, revolucionáři "barbudos" kubánského typu kontra proradná CIA, honičky aut, žena mezi dvěma (třema?) muži, "zachráněné" avšak víceméně bezprizorní dítě, násilné převzetí moci - v paláci, příšerně kašírovaná scéna povstalecké základny - v obrovské jeskyni za vodopádem - ovšemže v sousedství májské pyramidy !!!!
Ve filmu je jediná slušně napínavá scéna - přejezdu vojenského náklaďáku po "mikádovitém" mostě z klád přes hlubokou rokli s řekou. Po útoku "vládní" stihačky Northrop F-5 Freedom Fighter - spadne hlavní hrdinka z cca 60-ti metrů do mělké vody a přežije to bez úhony dokonce i make-upu...
Seriový filmařský hnus vyjma vtipné scény "výslechu" na konci a začátku filmu.
URL : https://www.valka.cz/Coronado-Coronado-t19855#74466 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more