Přihlášení se k odběru notifikací

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Notifikace v rámci tématu




rozpracováno
URL : https://www.valka.cz/Prihlaseni-se-k-odberu-notifikaci-t180587#529578 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Notifikace v rámci sekce




Podobně jako v případe notifikace v rámci tématu si lze zapnout notifikace v rámci celé sekce. Tato notifikace se dále rozpadá na dvě možnosti :


- sledovat pouze nová témata
- sledovat nová témata i nové příspevky


V prvním případě uživateli sledujícím danou sekci dorazí notifikace pouze tehdy, pokud někdo další v této sekci založí nové téma. Pokud jen odpoví na stávající téma, uživatel informován touto cestou není.
V druhém případě uživateli sledujícím danou sekci budou chodit notifikace ve všech případech, kdy dojde k vložení nového příspěvku do kteréhokoliv tématu v dané sekci, nového i již existujícího.



Přihlášení k notifikacím sekce se nastavuje přímo v dané sekci, po přihlášení. V každé sekci se zobrazí iconka, indikující, zdali uživatel sekci sleduje (iconka "oka") či nesleduje (icona "přeskrtnutého oka").
Pokud má sekce ješte podsekci, zobrazuje se iconka u nadpisu PODKATEGORIE



Pokud sekce nemá podsekce, zobrazuje se iconka vlevo na začátku



Kliknutím na ní se rozbalí menu, kde se dají realizovat 4 volby :



sledovat pouze danou sekci
Tato volba nastaví sledování pouze té konkretní sekce ve které se uživatel právě nachází


-- témata i příspěvky (tedy druhá varianta z toho co bylo popsáno výše, notifikace o všech nových příspěvcích i tématech)
-- jen témata (tedy první varianta z toho co bylo popsáno výše, notifikace pouze o nově založených tématech)


sledovat danou sekci a všechny podsekce
Tato volba nastaví sledování konkretní sekce ve které se uživatel právě nachází, plus všech podsekcí. Lze takto snadno zapnout sledování třeba všech sekcí v hlavní sekci Zbraně, všech československých osobností apod, aniž by uživatel musel manuálně nastavovat jednu sekci po druhé. POZOR, může to znamenat opravdu velké množství notifikací, v závislosti na rozsahu dané sekce, volte tuto variantu tedy pouze po důkladném zvážení !


-- témata i příspěvky (tedy druhá varianta z toho co bylo popsáno výše, notifikace o všech nových příspěvcích i tématech)
-- jen témata (tedy první varianta z toho co bylo popsáno výše, notifikace pouze o nově založených tématech)
(toto nastavení se pak aplikuje na všechny podsekce stejně)



V okamžiku, kdy si zvolíte jeden z druhů sledování sekce a proběhne uložení, se iconka změní a indikuje, že danou sekci sledujete. Kromě toho na krátkou chvíli vyskočí i zelená notifikace v pravém horním rohu obrazovky.



Pokud jste si zvolili sledovat sekci i podsekce, je iconka "oka" doplněna o další iconku, že sledujete i podsekce




Stejnou cestou se pak lze ze sledování sekce odhlásit, tedy kliknutím na iconku, a volbou z rozbalovacího menu



Menu bez ohledu na způsob nastavení sledování nabízí zrušení bud sledování jen konkrétní sekce, nebo konkretní sekce a všech jejích podsekcí. Lze tím například nastavit sledování sekce Zbraně a všech podsekcí ale s tím, že nechci jako uživatel sledovat např. sekci Chladné zbraně a její podsekce.



Po úspěšném odhlášení je uživatel opět informován změnou iconky a krátkou notifikací.
URL : https://www.valka.cz/Prihlaseni-se-k-odberu-notifikaci-t180587#531570 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more