17.12.2013 - Ministerstvo obrany SRN vede poprvé v historii žena

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Ačkoli je SRN můj bývalý třídní nepřítel, tak jim nepřeji něco podobného jako byla naše pouliční zpěvačka Vlastička Parkanová.


Na okraj bych poznamenal toliko jedinou pravdu - ve vojenském ležení a na pirátské lodi nemá ženská co pohledávat, protože je rozklad morálky!!!
URL : https://www.valka.cz/17-12-2013-Ministerstvo-obrany-SRN-vede-poprve-v-historii-zena-t167249#502894 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

V případě Ursuly von Leyen bych neříkal "hanba mužům, kterým žena vládne". Ta paní je o několik řádů výš než naše Vlasta nebo Karolína. A Picek nás už snad dostatečně přesvědčil o tom, že ani generálská hodnost není zárukou kvality.
URL : https://www.valka.cz/17-12-2013-Ministerstvo-obrany-SRN-vede-poprve-v-historii-zena-t167249#502895 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

ono cele to vyjednavani o nove povolebni koalici v Nemecku je o nekolik radu vys, nez co predvadi skupinka cirkusovych klaunu v cele s Lobotkou ... V Nemecku bylo na sestaveni koalice vycleneno nekolik DESITEK tymu, kazdy analyzoval a domlouval kazdou jednu oblast, na ktere se ma nova koalice domluvit. A musim rict, ze se dohodli tak, ze skutecne muzeme Nemecku jen zavidet, oba hlavni partneri z toho vysli s maximalnim profitem pro sebe potazmo pro Nemce jako takove. To se o nasi vlade bohuzel ani v nejmensim rict neda.


Co se pani politicky tyce, ma to v krvi, o tom zadna, a neni to zrovna Peake, ale i tak si myslim, ze vest ministerstvo obrany je trochu neco jineho, nez vest ministerstvo pro rodinu. Jsem zvedav, jak se tedy bude pohybovat v techto novych vodach.
URL : https://www.valka.cz/17-12-2013-Ministerstvo-obrany-SRN-vede-poprve-v-historii-zena-t167249#502902 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more