[15.08.2013-neurčito] - Jihlava - Historický letoun Sopwith 1½ Strutter

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Jste fanoušky historického létání?


Přijďte nás navštívit na Jihlavské letiště a prohlédněte si repliky vojenských letadel. Mimo jiné je k vidění Sopwith 1 1/2 Strutter. Tento britský dvoumístný dvouplošník, využívaný především jako stíhací letoun se zasloužil o zlomení nadvlády německých letadel během první půlky 1. světové války. Stroj tohoto typu je jediný v ČR a na celém světě jsou jen 3 podobná funkční letadla.


Co získáte VIP členstvím v klubu Letecké Společnosti Dobrodruhů? Kromě běžných výhod, které najdete na http://www.lsd-trip.cz/aktuality/aktualita:2/ dostanete navíc tričko s motivem historického letounu, budou Vám zpřístupněny výrobní dokumentace historických letadel a jako bonus získáte seznamovací let v trvání 30 či 60 minut nad okolím Jihlavy! Jedná se o velmi silný a neopakovatelný zážitek. K dokonalému zážitku patří dobové oblečení, které Vám před letem zapůjčíme (maximální váha pro účastníka je 90 kg).


Členství je možno zakoupit:
- pro 1 osobu v ceně 2 600,- (zahrnuje 1ks trička a nárok na 30min letu)
- pro 2 osoby v ceně 5 000,- (zahrnuje 2ks triček a nárok na 60min letu)


Více informací na telefonním čísle: 777 310 959
nebo na e-mailové adrese: info@lsd-trip.cz
informace o nás naleznete také na www.lsd-trip.cz
URL : https://www.valka.cz/15-08-2013-neurcito-Jihlava-Historicky-letoun-Sopwith-1-189-Strutter-t162904#494468 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more