War Machines of WWII - Nazis, The (Válečná mašinérie nacistů)

10ti dílný dokument

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

The War Machines of WWII - Nazis


země: Velká Británie
žánr: Dokumentární / Historický
rok: 2007
délka: 450 min (5x 90min DVD)


1. Válečná mašinérie nacistů - Armáda
2. Válečná mašinérie nacistů - Letectvo
3. Válečná mašinérie nacistů - Námořnictvo
4. Válečná mašinérie nacistů - SS
5. Válečná mašinérie nacistů - Hitlerjugend


obsah:
V srdci každé války stojí strategie. A za každou strategií stojí vojenská mašinérie, která v době války spojuje jednotlivé národy dohromady, aby mohly dojít ke společnému vítězství. Když mašinérie funguje správně, stává se z ní šelma, kterou nikdo nezastaví. A naopak, když jednotlivé složky přesně nezapadají do sebe, katastrofa je doslova za dveřmi. Důraz na vojenskou mašinérii byl nejvíce patrný v průběhu 2. světové války. A právě na ni se soustředí strhující dokumentární cyklus, jehož prvních deset dílů nabízí podrobný pohled do mašinérie nacistů. Od Hitlerovy armády, přes vzdušné síly Luftwaffe a námořníky z Kreigsmarine, až po fanatické mladíky z Hitlerjugend. (oficiální text distributora)


Nemám sic doma celou kolekci, ale myslím, že kdo si ji pořídí, určitě neprouhloupíVery Happy Můžu doporučit!
URL : https://www.valka.cz/War-Machines-of-WWII-Nazis-The-Valecna-masinerie-nacistu-t126185#428145 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more