Hauenschild, Bruno von

     
Příjmení:
Surname:
von Hauenschild von Hauenschild
Jméno:
Given Name:
Bruno Bruno
Jméno v originále:
Original Name:
Bruno von Hauenschild
Fotografie či obrázek:
Photograph or Picture:
Hodnost:
Rank:
generálporučík Lieutenant General
Akademický či vědecký titul:
Academic or Scientific Title:
- -
Šlechtický titul:
Hereditary Title:
- -
Datum, místo narození:
Date and Place of Birth:
09.06.1896 Würzburg /
09.06.1896 Würzburg /
Datum, místo úmrtí:
Date and Place of Decease:
10.03.1953 Mnichov /
10.03.1953 Munich /
Nejvýznamnější funkce:
(maximálně tři)
Most Important Appointments:
(up to three)
veliteľ 24. tankovej divízie Commander of 24th Panzer Division
Jiné významné skutečnosti:
(maximálně tři)
Other Notable Facts:
(up to three)
Držiteľ Rytierskeho kríža k Železnému krížu s dubovými ratolesťami. Recipient of Knights Cross with Oak Leaves.
Související články:
Related Articles:
Zdroje:
Sources:
en.wikipedia.org
URL : https://www.valka.cz/Hauenschild-Bruno-von-t120627#413769 Version : 0
     
Příjmení:
Surname:
von Hauenschild von Hauenschild
Jméno:
Given Name:
Bruno Bruno
Jméno v originále:
Original Name:
Bruno von Hauenschild
Všeobecné vzdělání:
General Education:
DD.MM.RRRR-DD.MM.RRRR
DD.MM.RRRR-DD.MM.RRRR
Vojenské vzdělání:
Military Education:
DD.MM.RRRR-DD.MM.RRRR
DD.MM.RRRR-DD.MM.RRRR
Důstojnické hodnosti:
Officer Ranks:
DD.MM.RRRR
DD.MM.RRRR
Průběh vojenské služby:
Military Career:
DD.MM.RRRR-DD.MM.RRRR
DD.MM.RRRR-DD.MM.RRRR
Vyznamenání:
Awards:
Poznámka:
Note:
- -
Zdroje:
Sources:
en.wikipedia.org
URL : https://www.valka.cz/Hauenschild-Bruno-von-t120627#430117 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more