[18. 09. 2010] - Nymburk - Rekonstrukce bitvy 1sv. válka

Diskuse

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Vážení přátelé,
plakátem v příloze si Vás dovolujeme pozvat na námi pořádanou historickou akci v král. městě Nymburce, připravenou netradičně za využití násilného přechodu vodního toku (pramice, ponton atd.) a boje o městské šance. Rekonstrukce bitevní ukázky je zasazena do období první světové války a uskuteční se dne 18. září L.P. 2010 v sobotu od 15té hodiny v prostoru Pod Hradbami v Nymburce.
Těšíme se na hojnou účast a pohodu při návštěvě této bitevní rekonstrukce, ve které náš vysokomýtský regiment historicky sehrál nemalou úlohu (Volyňská Gubernie - Brusilova ofenzíva r. 1916).


Více informací na: www.kpvh-pardubicko.cz


S přátelskou zdravicí
Vivat Kaiser!
Regimentsauditor IR98
Vladimír Mucha
URL : https://www.valka.cz/18-09-2010-Nymburk-Rekonstrukce-bitvy-1sv-valka-t102770#370114 Version : 0

This post has not been translated to English yet. Please use the TRANSLATE button above to see machine translation of this post.

Servus Alfonz,
už se těším. Máš dost vysoké boty, kdyby do pramice zatékalo?
URL : https://www.valka.cz/18-09-2010-Nymburk-Rekonstrukce-bitvy-1sv-valka-t102770#371425 Version : 0
Discussion post Fact post
Attachments

Join us

We believe that there are people with different interests and experiences who could contribute their knowledge and ideas. If you love military history and have experience in historical research, writing articles, editing text, moderating, creating images, graphics or videos, or simply have a desire to contribute to our unique system, you can join us and help us create content that will be interesting and beneficial to other readers.

Find out more